Життя - море

Життя – то нескінченне море,
В якому є мільярд човнів.
І все – вода: і біль, і горе,
І щастя, і струмочки слів.

А нам пливти з тобою треба –
Крізь айсберги й льодовики,
Крізь гори, що дістали неба, -
До обрію треба пливти!

І день на день не схожий зовсім:
Вода шумить, вода вщухає,
І ця сумна холодна осінь
До болю рідних відбирає.

І так буває:  тонуть люди
У цьому морі в однині,
А ми пливемо й пливти будем,
Доки нема пробоїни в човні…


Рецензии