Розставання

Дивлюся я у твої бездонні очі
 І в серце завмирає біль і смуток
 Можливо я наплутав знову щось
 Але точно ти сказала 'я повернуся'
'Повернусь' Куди? Коли?  Навіщо?
 А може ти повернешся з кимось, може не одна?
 Себе обманювати давати надії не буду
 Звичайно, ти ж нічого мені не винна
Я закричу 'повернися, будь ласка не треба!
 Не треба було знову йти ... ' 
Ну от знову в душі повіяло прохолодою 
І я вже готовий себе вбити…
Пішла .. кудись, зробивши в серці рану
 Наче вічність чекаю вже тебе
 Все вистачить згадувати мене не треба
 Я теж йду і не знайдеш потім мене
Все це маячня, пройшла ще всього одна хвилина
 Я був уже майже готовий …
Нудьгував і чекав, все це дико нерозумно 
Зате я зрозумів, що я багато готовий тобі віддати ......


Рецензии