Музичний супровiд...

Струна за струною... Звучать мажорні акорди,
Мінори й бемолі... Бекаром закриті мотиви!
Дієзи розставлені вздовж немов би білборди,
Ця мелодія не боїться весняно-травневої зливи!..

Від пріми взяли ми одну незайману ноту,
Й в октаву її ми зможемо разом заграти.
Гаммою звуків гармонію нашої квоти
Один лиш для одного будемо тільки співати...

Партитуру речей тільки самим нам писати,
Забути репризи! Розставити сильні і слабкії долі,
Соло тоді не потрібно буде вивчати,
А просто зіграти... Прожити написані ролі...


Рецензии