Надзвичайно, замрiяно, тонко

«Київські солісти», М.Рисанов.
Д.Табакова (нар. 1980), Сюїта
у старовинному стилі для альта,
струнних і клавесина
“The  Court Jester Amareu” (2006)



Надзвичайно, замріяно, тонко,
Крапля в краплю, спадає вода,
І розходяться ніжності кола,
Вивільняючись у відчуття.

Проливаються Музики краплі
У бездонне Сьогодні моє,
Щоб Любов’ю озвалося, раптом,
Те, що Світлом в Майбутнє ввійде.

15.05.2013


Рецензии