Наш ад

Наш ад – це не вогонь чи смола,
Це без сенсу прожите життя.
Зігране в пусту існування
Не заслужить на ту похвалу.
Дебют провалиться під ноги,
А не до ніг впадуть цвіти.
Сплюндрувати так нищівно,
Впасти гріхом у підземелля
Та кипіти там, як ворог
Зможе без волі простак.


Рецензии