Вона

Наше життя, наше майбутнє,
Наша тривога і невизначеність та.

Але існує Вона, та моя краса,
Через яку ще розквітне весна.

В моєму серці листків осені-нема,
Сухість і порожність відібрала Та.

Бо з-поміж її волосся-колосся
Вирвалась весна, яка мої думки розкрива.


Рецензии