Чай з лимоном

   ***
Чай з лимоном.
Квіти - анемони.
    (душа - гормони)
Чудовий ранок.
Стрічаю.. сонце.

Зустріч ця дивна..
 тебе не розумію...
Дихати вільно з тобою
 не смію...
    (чи може й не вмію...)

   ***


   ***
Ти такий загадковий..
 чесно...
Надто відвертий буває
 тісно словам....

Часом мовчиш про звичні
 речі...
Починаєш про інтим і минулі
 ВТЕЧІ...
            плаваєш мілко?!

Холодно нам.. ) холодно нам..?!
   ***

Обійми даруєш лярвам й котам..
холодно тут... холодно там...


Рецензии