В смiливих щастя тiльки э

Ми зустріли світанок квітами;
Наш пункт призначення на мапі
Ми обирали повільно і разом.

Апельсинами, бананами, кокосами
Заворожували країни диких мрій.

Поетично і відверто афоризмами
Ми доповнювали свої історії життя.

Але розмито, жаль, ми бачили
В майбутньому цьому себе.

Адже знали ми обоє правду,
Що в сміливих щастя тільки є.

Ми були не достатньо навчені,
Щоб нажать на кнопку страху.

Полетіти в ту країну, що
Показували візерунки мрій.

В дзеркало не дивлячись казали,
Ми найгарніші у сім світі.

Необережні й граціозні двоє,
Які не подолають перепони
Для занурення у вічність свою.


Рецензии