На морозi цiэi ночi

На морозі цієї ночі
Частинами тіла відчувала,
Що по тілу милого мого
Через шрами витікала кров.

Вона сіяла більш, як зорі
Була потужна й гостра як гроза.
Ти нагадав мені тварину,
Яка з бійки за життя прийшла.

Але як взнала як в ту темінь,
Числа повіли мені, як ти
Боровся лиш за мене
Із своїми снами у пітьмі.

Оце любов, оце кохання,
Оце мій милий і здійснив
Оте своє бажання,
Про яке колись казав мені.


Рецензии