Я прокинулась з тобою уранцi

Я прокинулась з тобою уранці,
З тобою прокинулись мої думи і сни.
Хотіла б бачити як вариш каву
Та це так неважливо, краще піди
І нарви квітів, викинь їх на мене.
Нехай роса оповить моє тіло,
Нехай буде холодно - ти зігрієш.
Навесні ми прокинулись з тобою,
Спеки у наших душах вже почались.
Вони не навічно, знаю -
Це все на період в житті.
Коси розплели дерева уві сні,
А ти плекай моє волосся.
Буду квіткою твоєю на стільки,
На скільки дозволить нам доля
І твоя, і моя…


Рецензии