Я п ю прив ялу тишу саду твого

Я п’ю прив’ялу тишу саду твого,
Що розгорнувся і квітне на тілі.

Щебетання, вурчання пташок моїх
Солодко п’яніють у твоїм бутті.

Замкни у моїх долонях свою ненависть
Та проживи зі мною весь причалений гнів.

Розкрийся, розцвіти ти весною моєю
Та подаруй гострий поцілунок як ніж.

Плекати це тіло, немов кров з молоком -
Це незаймане щастя у твоїй душі.

Дай політати до сонця з тобою,
Нехай воно спалить наші тіла.

Коханням тоді наповняться душі
Зможем ласкати не власне природу
Будем займатись сатисфакцією душ!


Рецензии