Час

Швидко час біжить,а я не помічала.
Втрачених можливостей просто не злічить.
Амбіцій так багато,результату - мало,
А час так само все кудись біжить...

Чи знаєте ви, як важко лінь долати?
Як хочеться ще хвильку відпочить?
Душа ж бажає іноді на нервах грати,
А час...його ніяк не зупинить.

Так часто можемо ми всі почути
Лайливі у свій бік коментарі.
Але хоч раз, та спробуйте відчути
Цю неймовірну важкість на собі.

Та час спливає,все спливає;
На роздуми всього лиш мить дає.
Чимало з нас іще не знає:
Час не підвладний, був і є...


Рецензии