Прогулянка у Весну...

Гойдався травень на кущі жасмину,
Густа акація цвіла , кипіла...
Розлився аромат , повсюди линув.
І бузина духмяним цвітом шаленіла.

Той Травень колихався у розкошах,
Рожеві вогники шипшина засвітила.
Та що ж це за пора, така хороша:
Коли душа у пахощах зомліла?...

Весна в полон взяла й мою вже осінь,
Жасмин мелодію на струнах серця грав...
Сніги цвітінь і  синя – синя просинь,
А вітер цвіт травою розмітав...


Рецензии