Я - Герда

Я – Герда.
Вірна і вперта.
Не маючи вдосталь нервів сталевих,
Ти – сам собі Снігова Королева:
Бажаєш знову і знову з своїх крижинок
Зробити Жінку.
Я – Герда.
Я знаю твердо,
Що Каї не каються, тільки тікають,
Але то вже доля у них така.
Натомість, за принципом бумерангу
Вони повертаються якось ранком.
І вже не треба пити отрути
Гертруді.


Рецензии