Життя обертаeться колом

Життя обертається колом,
Події, як сни мерехтять,
Обличчя, чужі і знайомі,
Шикуються поспіхом в ряд,

Вітаються, зичать здоров’я,
Питають: «Як справи? Сім’я?»,
Ведуть нескінченні розмови
Про будні, про свята… Життя,

Яке обертається колом:
Це – дійсність? Чи це – маячня?
Сьогодні, чи завтра, чи вчора –
Різниця між всім цим яка?

Усе обумовлено хлібом
Насущним, для тіла… Душа
У всьому живе невмируща…
То де вона? В чому? Яка?

У світлих торканнях дитини,
У ніжності слів, відчуттів,
У радості, що зсередини
Освітлює Сутність і цим

Життя виривається з кола,
Життя переходить в Політ,
Свідомість, що змінює Долю
Крізь Душу, об’єднує Світ.

15.05.2013


Рецензии