Kохання свiтле

Зі світу діамантової мрії
З*явився ти, мов славний чарівник,
Щомиті нескінченно я радію,
Смаку кохання на вустах твоїх.

Я шаленію від твоїх долоней,
Що серце віддають щодня мені,
Удвох ми у щасливому полоні,
Мов у казковому легкому сні.

Пробуджуюсь від пестощів щоранку,
Що ти даруєш у рожевий час,
Відтворюєш ти мрії на світанку,
Запалюєш кохання світле в нас.


Рецензии
Спасибо за ваши добрые такие строки.

Сергей Лутков   09.07.2022 10:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.