Тримаю

Тримаю до останніх слів,
Те, що сказати невспів.
Те, що тривожить душу,
Що не сказав, але мушу.

Я мушу дертися на гору,
Не важливо в яку пору.
Не важливо, як і чому?
Навіть якщо настигну чуму!

Готовий зламати всі кістки
Заради щасливої вістки.
Почути від тебе:"Люблю!"
І дертися далі к вогню.

Я доберусь до запланованої цілі!
Ти допоможеш здійснити ці мрії!
З тобою, в думках пройду я цей путь!
Не підведу! І в цьому вся суть!


Рецензии