Без назви!!!

Так хочу повернутися назад...
Туди де ще не знавнікого...
Де життя - твір а не завершений романс
Де починається а не кінчається дорога...

Або забутися у вирії подій,
Бути одному, але у щасті волі...
Мені було достатньо тільки мрій,
І не просив б іншої я долі...

Я хочу спокою та ніжного тепла,
Просто дивитися на тих хто поспішає...
Багато чого хочу! Та дарма...
Моїх бажань ніхто не помічає.


Рецензии