Розтанути у мр ях

Ніч захопила всі наші мрії
Забравши на завтра все у кредит
Дала знову поштовх до віри й надії
А най головне – новий дивний світ.
На завтра в кредит... навіть коханих
І навіть усі турботи мої.
Давши в замін розваг тих бажаних,
Не було меж її доброти.
Ніч перед мною дала вид на завтра...
Та це усе не для мене, нажаль...
Це тільки сни - вони немов жарти,
Несуть утопічну біль та печаль.


Рецензии