ты адна

я гатовы разбіцца дашчэнту
каб магла ты паверыць мне
сярод усіх зямных кантынентаў
не знайду я такую і ў сне

для цябе я жыву, імкнуся
падарыць хоць крыху цяпла
ты адна ў мяне, клянуся
не паверыш - згару датла


Рецензии