Сакла союне

Килдендэ син минем каршыма
Кузлэрендэ курдем мон гына,
Тэуге мэхэббэттэн исергэндэй,
Карап тордын мина тын гына...

Сузсез генэ сина карыймын мин,
Мэхэббэтне эзлим кузеннэн...
Союлэрен саф чишмэдэй булса
Кояш нуры китмэс йозеннэн.

Бар нэрсэдэ жирдэ изге дилэр,
Э мэхэббэт аннан изгерэк,
Сулган гелгэ ничек су кирэксэ,
Назлы мэхэббэткэ син кирэк...

Ачы язмыш,котелмэгэн жиллэр,
Урап утсен очен гел безне,
Ятларга син,зинхар кузен салма,
Сакла бягьрем изге союне...


Рецензии