Мати доню докоряла

Мати доню докоряла:
- Знов колготки ти порвала,
В'ються стрічки двох доріжок,
Від початку, в кінець ніжок.
На свою зарплату, бачу,
Я тобі їх не настачу.
Не мотайсь туди-сюди,
Бур'янами не ходи.
Донька мовить: - Люба, мамо,
Не ходжу я бур'янами!
Я ж Вам вчора говорила,
Що об танк десь зачепилась.
- Бог з тобою, - мати каже,
Де ті танки, моя доню?
Доня каже: - В гарнізоні,
В офіцера...на погоні!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.