Вали

Облаци спускат
мокри коси,
докосват земята,
плисват се песенно.
Мелодията им
приятно звучи -
вали,
бавно вали...

Доверие и спокойствие
от твоите длани струи,
лицето ми с топлота
и нежност обгърнали.
В очите ти оглеждам се,
а в тях
щастие тихо сълзи.
Хубаво ми е...

Дъждът
все още кротко
вали...


Рецензии