просто невдалий в рш

я не люблю писати про любов,
бо це завжди суцільний декаданс,
і наче вже надворі й дощ пройшов,
але душі ще б постраждати про запас…

о, мої трансцендентні почуття,
ви знову в небі втопите мене…
і метафізика мого буття
під голос тома йорка знов засне…

а може зараз ти в обіймах когось душиш,
вона тобі в обличчя солодко сміється…
мені байдуже, чорт мені байдуже.
ти знаєш, я тебе здається…


Рецензии