У моей ляри рожевi окуляри!

У моєї ляри –
Рожеві окуляри!
Чёлочка у неї – курки білий хвіст,

А мені це дуже
Й дуже не байдуже
Бо у мене довгий ніс й короткий зріст…

У моєї ляри –
Фігура, як гітара,
Тільки там не струни грають, а моя душа,

У моєї ляри –
Подруги всі – шмари,
І такою ж бути ляра поспіша,

По останній моді
Ходить на городі,
Ляра, а за нею ходить все село,

Нащо люба Зося
Це тобі здалося?
Я питаю в неї, щоб там не було.

У моєї ляри
Пращури – татари,
Котрі Україну звали – Вкра’їна,

А проте у мене –
Бабка й дід – вірмени,
Що ж тоді народить через рік вона?

У моєї ляри
Завжди пахнуть чари
Чи-то кавунами, чи-то огірком,

Хоч про неї мрію
Через що хворію,
Все ж таки я ходжу з жовтим гарбузом…   

2013


Рецензии