Минуле кохання!!!

Чергова телефонна розмова,
чергова телефонна сварка.
Мов стріли пронизують серце слова,
від яких навпіл рзривається душа!

Чергове виявлення стосугків,
Черговий великий скандал.
У мене не залишилося твоїх подарунків,
У серце мені ти встромив кинжал.

Тільки є одна проблема,
яка мучить душу мою:
біля мене тебе нема,
і ти,мабуть, зараз з іншою.

От тільки не знаю,
чим так сподобався мені.
Я тепер вільна. Я тепер не твоя.
Не зазнає розчарувань душа моя


Рецензии