***

Випускний без мами!!
Як скоро лине час,
Пливе за течією річки.
Давно дочка не бачила вас.
І не відчувала тепла вашої руки.

Не бачили як вона росте,
Як скоро стала дорослою.
Як получила атестат.
І попрощалася із школою.

А вас із нею не було.
Не розділили із нею радість!
Вона так за вами сумувала.
Так хотіла, щоб ви були поряд.

Як важко було на душі,
Радість із сумом переплелися.
Як хотілося пригорнутися до матері.
І найбілішим поділитися.

Але зараз це не реально!!!
Ви не можете так скоро приїхати!
Дочка буде без вас поступати,
і вам від цього дуже сумно!

Адже ви хотіли бути із нею,
в такий важливий для дочки день!
А зараз ви розлучені долею
і невідомо коли зустрінетесь.

Але так мріється про зустріч,
про теплі обійми між вами.
Було багато протиріч,
проте ви усе перемогли.

Ви цінуєте свою сім*ю.
Ви - берегиня домашнього вогню.
Ви - найрідніша дітям людина.
Ви - найперша їхня підтрима.

Все життя присвячуєте еам.
За нас ночей не досипали.
Таке дороге всім слово "МАМА"!
Ви з гідністю обов*язок свій виконуєте.

Нам не віддячити за ваше тепло,
яке ви нам посилаєте.
Усе що було в дитинстві,
ми скрізь життя пронесемо!!!

Спасибі Дорогі матері,
уклін вам низький до землі.
пробачте своїх дітей,
які дуже часто вас обіжають.

Ми часто не розуміючи цього
спричиняємо вам душевний біль.
А потім за це відплачуємо дорого,
немов на серце впала сіль.

Лише тоді розуміємо батьків,
коли самі ними стали.
Коли виховуємо своїх синів,
коли за ними так само виглядали.

свою любов кладемо вам до ніг.
Уквітчуємо вашу життєву дорогу!
Нехай у ваших очах не буде сліз.
І дарують букети із роз!!!


Рецензии