***

В розлуці з мамою!!!
Ось минув рік один,
Відтоді як ви у Польщу поїхали.
Але є багато таких родин,
Які дітей своїх залишили.

Вам було важко нас покидати.
Залишити усе і їхати на чужину.
Тоді батьки починають розуміти
Самотність своєї дитини.

Дитину,яка росте сама,
Без батьківських ласк і обіймів.
Дорослою стає ваша дочка,
Яка засинала під ваш спів.

А нам так не вистачає,
Людини,якій би ми все розповіли.
Дочка матір свою зустрічає.
При зустрічі – почали плакати.

Адже стільки не бачилися,
Стільки були в розлуці.
Ви більше не будете розлучатися
І радість поселиться у вашому серці.

МАМУСЮ,я приїзду вашого чекаю.
Дні,які залишилися,рахую.
Я за вами дуже сумую
Мені вас не вистачає.


Рецензии