***

Юність!!!
Юність – пора золота.
Юність – найкращі літа.
Юність – перехід у доросле життя,
Дорослим стає вчорашнє дитя!

Ми прагнемо щось нове відчути,
Тягнемося у невідоме, у даль.
Ми стараємося лихе забути,
І живемо під впливом сподівань!


Рецензии