***

Патріотам України!!!
Ви віддали своє життя,
Ви врятували нас.
Ви відійшли в небуття,
І так і не настав той час.

Час,про який ви так хотіли жити,
Про який так довго мріяли.
Українці напевне забули,
Скільки крові ви пролили.

Ви полягли за Україну,
Полягли за вільні стиглі жита.
Полягли за рідну країну,
Яка пройшла тернисту дорогу.

Ви воювали за нашу свободу,
За довго мріяну незалежність.
За надію рідного народу,
За патріотичність,силу духу.

Наші патріоти сплять,
Спокійним,вічним сном.
Ми не маємо права їх забути,
Ми завдячуємо їм своїм життям!


Рецензии