***

Матері!!!
Чим нам заплатити за вашу любов,
за ваші недоспані ночі.
Ви все нам пробачаєте знов,
І щастям усміхаються очі.

Материнська любов не виплачується ,
Ми нею лише багатіємо.
Материнська любов залишається,
Навіть тоді коли ми виростаємо.

Для вас ми завжди діти,
Скільки років нам би не було.
Ви завжди будете нас любити,
Який слід би життя не залишило.

У важких умовах ви нас ростили,
Згадуючи ті часи – часто плачите.
Ось тепер коли ми повиростали,
Ви нам за все пробачте.

Ми життя своє готові віддати,
Лиш би смутку ви не знали.
Ми за все готові заплатити,
Лиш би ви не плакали ніколи.

Ми хочемо,щоб ви усміхнулися,
І завжди нас із дороги  чекали,
Щоб ви ніколи не журилися,
І завжди нами гордилися.

Ви зараз дуже далеко,
Не можете чути цих слів.
І лиш тоді будете  близько,
Коли перетнете межу кордонів.


Рецензии