***

Мріємо!!!
Будучи дітьми,ми мріємо бути дорослими,
а ставши ними - повернути час назад.
Чому таке стається з нами?
Чому не можемо вернути все назад???

Ми мріємо про нове життя,
щоб здійснити нові відкриття.
Ми мріємо про нове коханя,
про те,щоб бути щасливими.

Ми мріємо про нові зустрічі,
про наші безсонні ночі.
Мріємо про коханні очі,
про небесні ясні зорі.


Рецензии