***

Татусеві!!!
Я хочу,щоб були вдома;
щоб ви ніколи не журилися.
Я хочу,щоб ви завжди були з нами;
щоб ви засміялися!

Я хочу,щоб ви були щасливий;
щоб ви були веселий!
Я хочу,щоб біда зненацько,
не закралась у ваше серденько!

Ви ніколи не сумуйте,
завжди  посміхайтесь!
Дочок своїх зустрічайте,
коли ми повертаємося додому!!!


Рецензии