солодке лiто

люблю дорогу, і коли
дивишся на мене ось так.
я помічаю, що біда
дрібниця, помилковий знак,
коли не разом -

плаче боже,
летять в кишені білі хмари,
і світ такий один, а може,
і той зовсім не старий.

я відчуваю що кінець
не страшний, як і шлях той вітру,
торкайся шкіри її ніжної тихо,
спробуй і смерть.

іди ногою в полі жита,
знаходь в ньому тепла підлоги,
дивися! ти моє солодке літо,

останнє - їй і богу.


Рецензии