***

З вулиці доносяться голоси
Не сплячих вночі,
А крізь мене проходять часи
Весна, будь ласка не мовчи.

Я тільки набрав твій номер,
Кинула ,  з’ясувавши намір.
Ось, ще один час помер,
А за вікном все ще гомін.

Мене із себе виводять гудки твого телефону,
Навіть клятим котам щось потрібно,
А мені з тобою душно на вулиці та й вдома.
Скидаю. Чекати відповіді дрібно.

Весна,просто забудь як мені дзвонити,
Мені ще мертвих годин ношу
На цвинтарі хоронити.
Забудь мій номер, прошу…


Рецензии