Пристрасть

Лиш дотик вій і подих терпкий
Сплетіння тіл. Вогонь. Свіча
Твій аромат солодкий, легкий
Для нас на мить спинився час
У тінях стін палає пристрасть
Летим удвох, до неба, в рай...
На ніжній шкірі грають іскри
Солодкі краплі, мов кришталь
Пекучий дотик до зап'ястя
Устами ніжно по щоці
П'янкий момент німого щастя
Слід поцілунка на руці
У божевільнім ритмі ночі
Запам'ятай кохання смак,
Палаючі зелені очі
І терпкий присмак на вустах...


Рецензии
Трепетно и чувственно!

Вадим Константинов 2   03.09.2013 07:37     Заявить о нарушении
Благодарю )

Лана Романова 01   05.09.2013 02:44   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.