I m at a loss

I’m at a loss, I don’t know why.
Do I feel happy, am I shy?
Romantic love – it is so nice!
It makes me feel – I am so wise.
Romantic love can differ much-
sometimes it helps to hide from life.
I feel your love, I’m at a loss…
I am afraid it can be lost.
I feel somehow my life is yours.
That’s why I feel – I’m at a loss.


Рецензии