Знову гнать!

Два ветерана
 на кухні сидять
Бутилка пуста вже,
 а вони гомонять.
Вони згадують
 запеклі бої
Ті що були в них
 на Курскій дугі
Ти пам'ятаешь
 як брали тоді ми Дніпро
Багато людей там
 в той час полягло
І Віслу взяли ми
 і штурмом пішли
Аж до Берліна
 пішком мі пройшли
Ми здобули
 перемогу для всіх
Хай слава лунає
 для нас всіх живих
Тепер знову ворог
 з могили встає
Він свастику Гітлера
 на Хрещатик несе
Пора нам вже браття
 усім зброю брать
І гнать оцю нелюд
ь до Берліна опять!


Рецензии