Яблуко

Яблуко на долоні,
Підняте вранці з трави,
В краплях роси, червоне
Ти собі інше зірви
Яблучко дуже духм'яне
З присмаком щастя й любові
Це подарунок для мене
Кольору пристрасті й крові
Довго я ним милувалась,
Дивну красу розглядала
І відкусити вагалась
Тільки його цілувала
А розломивши те яблучко,
 Вгледіла там черв'ячка
 Враз закінчилася казочка
Буває й душа ось така


Рецензии