***

Вогняні очі в темноті, як звістка смерті.
Навколо мене чорне коло і свічка догорає в бездні.
Ні слово,ні сльоза не допоможе,
наші душі прокляті і ми за крок до пекла.
Молитися  не має сенсу,
свою віру ми  стоптали.
За мить кінець і мріям вже не збутися ніколи.
Мерехтить ліхтар,мабуть,остання його мить,
він догорить разом зі мною.
Годинникова стрілка вже як натякає:збирайся ,прийшли вже за тобою.
Залишитись самою і впасти на коліна  смерті, мабуть, моєю  долею було,
так як і зчорнити серце.
Таких як я ,напевно, сотні,
а може й тисячі,а може й цілі мільйони,
та будуть прокляті лиш ті,
хто душі розмальовує чужою кров'ю.


Рецензии