На проводи

Я думАю про вас, дорогі мої рідні!
І про вас, мої добрі, сердечні батьки!
Хай не там я в цей час, я тепер на чужині -
Пам*ятаю і згадую вас я завжди !

Провідна. Радуниця. Поминальная нині -
Близькі стрінуться всі у моїй стороні,
На коханій, прекрасній моїй Україні...
Так нелегко і сумно сьогодні мені.

О! Якби ж лебединії, сильнії крила
Дав Господь - я би птицею в небо знялась,
На Житомирщину, в світлий край полетіла б,
Щоб за предків молитва й з мОїх вуст понеслась!


Рецензии