***

Десь у різних куточках землі
кожен з нас свою долю шукає.
І не важливо дорослі, малі -
кожен на своє щастя чекає.

І кожен вірить, що близько,
що вже не так довго чекати.
Але життєва дорога слизька,
комусь іще довго блукати.

Та віра у щастя сильніша,
не можна про це забувати.
Й тоді результат яскравіший,
коли кожну мить цінувати!


.


Рецензии