***

Мені сумно.
Хочу.
Тікаю від цього.
Ти не розумієш мене.
Ніколи, ніколи собі цього не пробачу.
Тиха ніч
в середині мене велика піч
мені б доторкнутися до твоїх широких пліч.
І як ніколи поцілувати.
Твій запах
твої губи..
В думках блукаю,
постійно зітхаю
реву
кричу
допомогу шукаю,але нікто мене не чує
і не почує.
Хочу до нестями бути поряд с тобою,
обіймати
на вушко тобі шептати
що ніколи тебе не забуду.
Твої очі
твої губи
твої руки.
Не лишай мене.
Запитай мене.
Будь зі мною.


Рецензии