Конвалiям

Білі квіти
З червоної книги
Повстали з землі –
Холодної й чорної,
Супроти зими
Та інших байдужостей,
Ставши альтернативою
Снігу.
Білі квіти
З червоної книги
У час, коли бруд
Диктує моду,
Навіть не думали
Маскуватись,
А просто були –
Щирі й відверті.
Як ти зміниш
Своє майбутнє
Чи що ти скажеш
В одному реченні?
Білі квіти
З червоної книги
Доступні кожному
Перехожому
У переходах.


Рецензии