Жовте-жовте мiсто

Жовте-жовте місто, сірі-сірі хмари.
Бурштинове намисто осінню заграло,
Розлилося медом на шовковій шкірі.
Теплими вустами ти шепочеш: "вірю".
Сірими очами грієш мою душу,
Ніжно зустрічаєш дотиками з плюшу.

Дівчина, мов сонце з бурштиновим волоссям,
Гріє цю туманно-прохолодну осінь.


Рецензии