Серце

Я кохаю тебе, ти це знай.
Ти- мій світ, і мій морок безкрайній!
У чиїх-то обіймах твій рай,
А мені по любові страждання...

В моїм серці навіки сніги,
І лютують вітри одичалі.
-Ти навіки, шепчу,- тільки ти-
Моє сонце з ясними лучами!


Рецензии