Сад

Я пам'ятаю сад квітучий,
Де пахне медом на світанні,
Накрившись вранішнім туманом
Він ще дріма і бачить сни.

А я так тихо на подвір'ї
Чекаю сонячне проміння,
Коли воно садок розбудить
І знов поверне до весни.

І загуде життя навколо-
Птахи на вітах заспівають,
І навсипущі добрі бджоли
Знов посідають на квітки...

Опівдні сад такий чудовий,
Такий яскравий, невгомонний,
До неба тягне, вкриті цвітом
Зелені молоді вітки.


Рецензии