Сила наших вiйськ

Від куль під сердцем пам'ятаєм рани,
Криваві шрами за Вітчизну на душі,
За справедливість боремось роками,
Терористичні напади нам не страшні.

І хто прийде зі зброєю у гості,
Відчує силу Українських Військ в ту ж мить, 
Відпір вчинити недругам ми в змозі,
Усім нападникам ми радимо: "Біжіть"!


Рецензии