Четверостишие 6

Орзу дорам, ки туро чун ёр бубинам,
Аз боге висол туро шодон бичинам.
Орзу дорам, ки дар шаби базми висол,
Ту боши он сохиби ангуштаринам.

              * * *

Хохам, ки ту боши ёру хамдами ман,
Шарики шодиву гами хар дами ман.
Хеч надорам токати хачри рухатро,
Худо шохид аст ба хар дарду гами ман.

              * * *

Хохам. ки хамеша бошам дар огушат,
Шеърхои ошикона хонам ба гушат.
Шояд ту хам гуи харфи ошикона,
Кош бишнавам зи лабхои шакарнушат.

              * * *

Ман ошики хар як хандаи ту!
Ошики хусни зебандаи ту!
Хар руз гар илхоми тоза бахши,
Шавам газалофарандаи ту!


Рецензии