Люблю...

Люблю, що ти живеш зі мною на планеті,
Коли приходиш уві сні, хоч ненадовго.
Коли знаходиш, десь загублене в сонеті,
Моє натхнення, що потрапило у сховок.

Коли так хочеться здійнятися до висей,
Де все навколо увібрало цвіт веселки.
Люблю очей твоїх край дикий і барвистий,
Бо тільки там мандрую Всесвітом далеким.

Бо тільки там я можу вірити в безмежність,
Долати легко плин мільйонів кілометрів.
Люблю миттєвості з тобою лиш прийдешні,
Коли зів’януть вщент мої самотні нетрі.

14:54, 11.05.2013 рік.

Зображення: http://facte.ru


Рецензии
Написано душою, а слова такие нежные! С уважением Н.

Наталья Большакова 2   09.06.2013 14:53     Заявить о нарушении
Спасибо Вам большое за отклик!!! Удачи в творчестве!!!

Прокопенко Юрий   09.06.2013 14:57   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.